Rijk worden met spuitbussen (15 miljard)

Beste belegger

Met een jaarlijkse verkoop van 15 miljard stuks, zijn spuitbussen met aerosol een zeer populair consumentengoed, en big business voor de producenten ervan.

De spuitbussen worden dan ook gebruikt door tal van grote bedrijven uit verschillende industrieën.

Spuitbussen met aerosol worden gebruikt voor scheerschuim, haarlak, shampoo’s, deodorants, luchtvervrissers, insectensprays, grafiti, verf, (motor)olie, men kan het zo gek niet bedenken, of men gebruikt er een spuitbus voor.

De gevaarlijke gevolgen van dit soort van spuitbussen wordt grotendeels genegeerd door het grote publiek, maar zijn niet te onderschatten.

Ongetwijfeld heeft u ooit al deze twee gevaarsymbolen gezien:

Deze gevaarsymbolen staan op de verpakking van heel wat spuitbussen, en geven aan dat de spuitbus kan openbarsten bij verhitting, of kan ontploffen. Altijd wordt geadviseerd om spuitbussen verwijderd te houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Zelfs roken in de buurt van spuitbussen, zou gevaarlijk kunnen zijn.

En zelfs na gebruik, mogen spuitbussen niet doorboord of verband worden.

Wanneer spuitbussen een brandbare stof bevatten, zoals aerosol, dan zal op het flesje ook nog eens uitdrukkelijk vermeld staan:

  • Zeer licht ontvlambare aerosol.
  • Ontvlambare aerosol.
  • Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.

Deze waarschuwingen worden op de spuitbussen geplaatst, om de fabrikanten van deze gevaarlijke spuitbussen in te dekken.

Jaarlijks zijn er honderden gevallen waarbij mensen, werknemers en kinderen verminkt worden door het gebruik van dit soort van spuitbussen.

Maar aangezien de fabrikanten u “waarschuwen” omtrent het gebruik, kunnen zij natuurlijk niet schuldig bevonden worden.

Kijk bijvoorbeeld naar de 14-jarige Jessica Woods die in 2016 lelijk verminkt werd door met aerosol spuitbussen “onvoorzichtig” om te gaan:

Met hevige brandwonden op het gelaat en de handen handen, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

Maar hier stopt het niet.

Recente studies hebben aangetoond dat gebruik van deodorants met aerosol kunnen lijden tot huidirritatie, astma, ademhalingsproblemen, misselijkheid en zelfs hartziektes.

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, wordt de consument eigenlijk bedrogen met dit soort van spuitbussen, omdat het drijfgas soms een vijfde van het totale gewicht uitmaakt. Uw spuitbus is dus eigenlijk maar 4/5de gevuld.

Het moge duidelijk zijn dat niemand nood heeft aan meer aerosol spuitbussen. In tegendeel, de aerosol industrie staat al decennia stil, en het wordt tijd dat de wereld overschakelt naar een nieuwe soort spuitbus.

Nu, wat als ik u vertelde dat het mogelijk is om te investeren in een innovatieve producent van spuitbussen die heel de aerosol industrie (15 miljard spuitbussen) kan doen wankelen?

Zou u op deze kans springen?

Ik heb het alvast gedaan.

Binnen Beurs-Advies werd gisteren een order ingelegd om in te spelen op de enige en eerste producent van groene spuitbussen die gemaakt zijn van kunststof in plaats van metaal/ijzer, en die niet schadelijk zijn voor de gebruiker.

De spuitbussen zijn 100% gepatenteerd, bevatten geen aerosol, zijn volledig onschadelijk, staan niet onder druk, kunnen niet ontploffen, kunnen u en uw kinderen geen astma bezorgen, stoten 65% minder CO2 uit, hebben 20% minder energie nodig om te produceren en zijn veel makkelijker te recycleren.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder bedrijf en elke consument deze spuitbussen zal verkiezen boven de ouderwetse aerosol spuitbussen.

Procter and Gamble, het grootste consumentenbedrijf ter wereld, is alvast overgestapt naar dit soort van spuitbussen, en het zal niet lang duren voor concurrenten zoals Unilever deze nieuwe technologie ook zullen adopteren.

Het bedrijf in kwestie produceert momenteel 20 miljoen spuitbussen per jaar, maar zal tegen 2020 al meer dan 200 miljoen spuitbussen gaan produceren. Kortom: De omzet gaat knallen, en dus ook de beurskoers.

De huidige marktwaarde van ~200 miljoen euro biedt nog heel wat potentie. Een bedrijf zoals deze, die een markt van 15 miljard stuks drastisch zal gaan beïnvloeden, is volgens mijn grondige evaluatie minstens een miljard euro waard.

Voor meer informatie omtrent dit bedrijf, wijs ik u graag door naar het maandrapport dat gisteren gepubliceerd werd.

Het maandrapport kan hier gevonden worden.

Bent u nog geen abonnee?

Abonneren kan hier.

Met vriendelijke groeten

Dieter Plas

Laat een reactie achter